Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Απόφαση Δικαστηρίου στην Μελβούρνη για το Σκοπιανό


Δεν ξεχνάμε το σημαντικότερο ζήτημα της εποχής μας, το Σκοπιανό.

Το αναρτώ όπως το πήρα.

Δικαστήριο της Αυστραλίας ξεσκεπάζει την προδοσία της κυβέρνησης και των πολιτικών της Ελλάδας, που ξεπουλάνε τη Μακεδονία.

Δημοσίευση: 21 Μαρτίου 2018, 9:15 μμ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρία για την κράτηση των Στρατιωτικών μας στην Αδριανούπολη





Το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξκών Στρατού "ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ" συμμετέχει στην διαμαρτυρία για την κράτηση των δύο Στρατιωτικών μας και σας μεταφέρει τα μηνύματα συμπαράστασης από τις Ενώσεις αποστράτων όλης της χώρας.

Διαμαρτυρόμεθα έντονα για την μπαμπέσικη κράτηση του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη από τις Τουρκικές αρχές.

Γεγονότα που επιλύονταν σε επίπεδο Διοικητών προκαλύψεως η Τουρκία το ανέβασε σε υψηλό διπλωματικό θέμα και η πολιτική ηγεσία της γείτονος προσποιείται ότι δεν επηρεάζει τις δικαστικές αρχές. Εμείς δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κρίσεις ΕΔ



Κρίσεις ΕΔ



Τούτες τις ώρες των κρίσεων των στελεχών των ΕΔ  και της κρίσεως  στο β.  Έβρο στο δάσος Καστανεών με την σύλληψη και κράτηση των δύο στρατιωτικών από τους Τούρκους, το Παράρτημα ΕΑΑΣ "Διδυμοτείχου" συμπαρίσταται στην Ιεραρχία των ΕΔ, στους τοπικούς Διοικητές και στις οικογένειες των συλληφθέντων.

Οι ώρες δεν είναι για κρίσεις και επικρίσεις, αλλά για ομόνοια μεταξύ μας και προπαρασκευή.

Ευχόμεθα και προσευχόμεθα για την άμεση επιστροφή των συλληφθέντων.
Η Παναγία μας να σκέπη τα παλληκάρια μας από το ΕΦ ΔΙΛΟΦΟΥ μέχρι και το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ.