Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ενώ εσύ μου φώναζες



Ενώ εσύ μου φώναζες…
Ένα κείμενο γροθιά για όλους τους γονείς!
Πολλές φορές σαν γονείς, ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα παιδί που το μόνο που θέλει είναι αγάπη από εμάς. Τα οικονομικά προβλήματα, τα νεύρα της δουλειάς και το άγχος της επιβίωσης μας κάνει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο.
Ποιο είναι αυτό; Ο τρόπος μας και η συμπεριφορά μας απέναντι στο παιδί μας. Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο της Κατερίνας Μάλλιου.
Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

5ετία σε Μονάδες Εκστρατείας



5ετία σε Μονάδες Εκστρατείας

Περιήλθαν σε γνώση του Παραρτήματος περιπτώσεις συναδέλφων που δεν έχει περιληφθεί στον υπολογισμό της σύνταξης τους η υπόψη πενταετία,

Κατόπιν των παραπάνω το Παράρτημα ΕΑΑΣ ΔΙΔ/ΧΟΥ προτείνει στους ενδιαφερόμενους συναδέλφους τα εξής:

Εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ



Οι εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ
      Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στις 2 Φεβρουαρίου 2018, στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης, η  προγραμματισμένη συνδιάσκεψη του ΔΣ της  Ενώσεως, με τους προέδρους Τ.Σ. Παραρτημάτων Β. Ελλάδας .
      Ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής  απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και τοποθετήθηκε  σε θέματα που απασχολούν τα Παραρτήματα και τα μέλη .
      Στη  συνέχεια έγινε ενημέρωση, των προέδρων των Τ Σ  των Παραρτημάτων  από  μέλη  του ΔΣ και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των προέδρων ή αντιπροσώπων  των ΤΣ  οι οποίοι εξέθεσαν εν συντομία τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, σχετικά με την καλύτερη λειτουργία και επίτευξη των Σκοπών της Ενώσεως .