Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Επισκέψεις σε μεθοριακά φυλάκια 

Το Τοπικό Συμβούλιο (ΤΣ) του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με τα ε.ε Στελέχη και λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, σε συνεργασία με τους τοπικούς Σχηματισμούς, επισκέφθηκε στις 20 Δεκ. 2023 τέσσερα (4) μεθοριακά φυλάκια για ανταλλαγή ευχών, προσφορά δώρων  και γλυκισμάτων.

Κατά την επίσκεψη του Τ.Σ. και στις συνομιλίες που είχαμε με τα στελέχη, πέρα από τους προβληματισμούς τους, διαπιστώθηκε το υψηλό φρόνημα Στελεχών και οπλιτών, αλλά και η οργάνωση και το νέο υλικό εξοπλισμού (υλικό ατομικού εξοπλισμού στρατιωτών, θερμικές κάμερες, ειδικές κάμερες κλπ) που έχουν εφοδιαστεί οι Μονάδες Προκαλύψεως, προκειμένου να εκτελούν τα καθήκοντά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ø   Στο «Ε.Φ. ΔΙΛΟΦΟΥ» της ΤΔ/21 Μ/Κ ΣΠ (Πλυντήριο 8KG)




Ø   Στο «Ε.Φ. ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» της 30 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ ( Θαμνοκοπτικό)





Ø  Στο Ε.Φ. της XVI M/K ΜΠ ( Ψυγείο- Εσπρεσιέρα)




Ø   Στο Ε.Φ της 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ (Κλιματιστικό 12000Btu)

 



Για τα προσφερθέντα δώρα εκ μέρους της Ε.Α.Α.Σ, υπήρχε διάχυτη η χαρά των Δκτών Μονάδων και Σχηματισμών, γι’ αυτή τη χειρονομία και δεν είχαν λόγια να μας ευχαριστήσουν, καθόσον είναι χρήσιμα και εξυπηρετούν τις ανάγκες των στρατιωτών.

Το Παράρτημα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Δκση της XVI Μ/Κ ΜΠ και της        50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ για τη συνδρομή τους, καθώς επίσης τους Δκτές των Σχηματισμών και της   ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ, τους Δκτες των Μονάδων, Λόχων, Φυλακίων και όλο το προσωπικό, για τη θερμή υποδοχή και την εγκάρδια φιλοξενία των Αξκών ε.α. κατά την επίσκεψή των.



και του χρόνου με υγεία!