Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

 ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Α.Α.Σ.


Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι και Ορφανικές Οικογένειες

   Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματός μας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους, (άνδρες, γυναίκες και ορφανικές οικογένειες), που διέθεσαν τον απαραίτητο   χρόνο, προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ για την επόμενη τριετία.

Πράγματι ο ικανοποιητικός αριθμός συμμετοχής των μελών του Παραρτήματος ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ στη διαδικασία ανάδειξης του Προέδρου και των μελών των ΔΣ της Ε.Α.Α.Σ, αποτύπωσε πλέον θετική εικόνα, προκειμένου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να ανταποκρίνεται στη διεκδίκηση των τυχόν νέων αιτημάτων μας.













ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου (Ψυχοσάββατο) στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Διδυμοτείχου τελέστηκε  τρισάγιο υπέρ ανάπαυσης των ψυχών τιμώντας τη μνήμη των ηρωικώς πεσόντων κατά τους αγώνες του Έθνους.

Το Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση  με τον Πρόεδρο και Μέλη του Παραρτήματος.




 ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
 Το  Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», στης 04 Φεβ. 2023 έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2023 στη Λ.Α.Φ. Διδυμοτείχου, παρουσία πολλών συναδέλφων και τοπικών αρχών. 

Την εκδήλωση τίμησαν 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα. 

   Ο Δκτής της XVI M/K ΜΠ  Υπτγος κ. Θεόδωρος Χατζηγεωργίου.
  
  Ο Υδκτής της XVI M/K ΜΠ  Ταξχος κ. Νικόλαος Γιοβανούδης.

  Οι Δκτες της 3ης - 30ης - 50ης  Μ/Κ Ταξιαρχίας 



   Ο Επιτελάρχης της XVI M/K ΜΠ Σχης κ. Ιωάννης Ματθαίου.
 

   Ο Υδκτης της Τ.Δ. 21 Μ/Κ ΣΠ Ανχης (ΠΖ) κ. Δημήτρης Καραγιάννης .


Πρώτος τυχερός της βραδιάς το Μέλος Τ.Σ. Ανχης ε.α. Αναστάσιος Τσαβδαρλής κέρδισε μια μεταξωτή γραβάτα.


   
 Στην εκδήλωση έγινε Βράβευση Αριστούχων Φοιτητών, Σπουδαστών και Μαθητών, τέκνα συναδέλφων, που αρίστευσαν.

Κοπαλίδης Νικόλαος του Παύλου: Απέκτησε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών/Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό «Άριστα 8,50».  Λόγω απουσίας του αριστεύσαντος Κοπαλίδη Νικολάου στη Θεσσαλονίκη, το βραβείο  παραλαμβάνει  η μητέρα του και συνάδελφος Κυρία Παλαμάρκα Ουρανία.


Ζάχου Ελένη του Κων/νου: Αποφοίτησε από τη Γ΄ Λυκείου  του Γενικού Λυκείου Διδυμοτείχου με βαθμό 18,3 ήδη Σπουδάστρια στη Σχολή Αστυνομίας, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί σήμερα εδώ, επειδή δεν ορκίστηκε ακόμη. Τον έπαινο παραλαμβάνει η μητέρα της Κυρία Γατούδη Τριανταφυλλιά.


Οικονόμου Χαρίκλεια του Αλέκου: Αποφοίτησε από τη Γ΄ Λυκείου  του Γενικού Λυκείου Ν. Βύσσας με βαθμό 18,5, ήδη Φοιτήτρια του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Πιπερούδη Ελένη του Κων/νου: Αποφοίτησε από τη Β’ Λυκείου του 2ου Γενικού Λυκείου Ορεστιάδος με βαθμό 18,5


Το Τοπικό Συμβούλιο  Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το  Δκτή της XVI M/K, για την όλη βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, το Δντή και το προσωπικό της Λ.Α.Φ.Δ. για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν.
Λόγω του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη στην Π.Α. πριν λίγες μέρες στην εκδήλωση δεν υπήρχε μουσική.


Ευχαριστούμαι  και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την εκδήλωση.



















Τυχερή της βραδιάς που έτυχε το «φλουρί» της Βασιλόπιτας, ήταν η κ. Δέσποινα Δαλαμαγκίδη στην οποία  ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της.            Κέρδισε ένα ρολόι χειρός.




Και του χρόνου!!!!