Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι  και Ορφανικές Οικογένειες

Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και  του Νέου Έτους,  ως Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, σας  απευθύνουμε  τις πλέον εγκάρδιες ευχές μας, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, με υγεία. 

Αυτά τα Χριστούγεννα ας αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.

Επίσης η νέα χρονιά 2022 να είναι για όλους μας η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου που θα εκπληρώσει τους στόχους μας, θα φωτίσει τις σκέψεις μας και με τη βοήθεια του θεού και της επιστήμης, να σημάνει το τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού, που μαστίζει την ανθρωπότητα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ   

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Επισκέψεις σε μεθοριακά φυλάκια

Πραγματοποιήθηκε και φέτος  από το Παράρτημα η επίδοση δώρων σε στρατιωτικά φυλάκια, με την ευκαιρία  των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους.

Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»,  λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας covid19, επισκέφθηκαν στις 21 Δεκ 2021 μεθοριακά φυλάκια για ανταλλαγή ευχών, προσφορά δώρων  και γλυκισμάτων.


Ø   Στο «Ε.Φ. ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» της 30ης Μ/Κ ΤΑΞ ένα πλυντήριο.







Ø   Στο «Ε.Φ. ΜΑΥΡΟΥ ΟΓΚΟΥ» της 50ης Μ/Κ ΤΑΞ ένα στεγνωτήριο.




Ø   Στο «Ε.Φ. ΜΑΡΑΣΙΩΝ» της ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ ένα πλυντήριο.






Το Παράρτημα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Δκση της XVI Μ/Κ ΜΠ και της 50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ για τη συνδρομή τους, καθώς επίσης τους Δκτές των Σχηματισμών και της ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ, τους Δκτες των Μονάδων, Λόχων, Φυλακίων και όλο το προσωπικό, για τη θερμή υποδοχή και την εγκάρδια φιλοξενία των Αξκων ε.α. κατά την επίσκεψή των.


Και του Χρόνου

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ 

«Η Αγία Βαρβάρα σώζοι το πυροβολικόν»

Ο Πρόεδρος και Μέλη του Τ.Σ. παραβρέθηκαν  στην εορτή της προστάτιδος του Πυροβολικού Αγίας Βαρβάρας που έγινε στο Στρατόπεδο Χατζηπεντή.

Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου παρουσία του Δκτή 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ "ΑΨΟΣ" και του ΔΠΒ 50 Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ "ΑΨΟΣ"

Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του στρατοπέδου Χατζηπεντή.