Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι  και Ορφανικές Οικογένειες

Μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»

 Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των ΕΔ της χώρας μας, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τ.Σ. ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» εύχονται σε όλους τους  υπηρετούντες Αξκούς, Υπαξκούς και Οπλίτες, αλλά και στους Βετεράνους

Χρόνια Πολλά 


Σήμερα, ζούμε σε μια εποχή που οι ισορροπίες διαταράσσονται και οι ανακατατάξεις διαδέχονται η μία την άλλη με ταχύτατους ρυθμούς. Στο περιβάλλον αυτό με τις δυναμικά μεταβαλλόμενες καταστάσεις, τις απρόβλεπτες συνθήκες και τα νέα δεδομένα, οι ΕΔ τις χώρας μας, ισχυρότερες από ποτέ άλλοτε, συμβάλουν ουσιαστικά στην προώθηση της συνεργασίας και της ευημερίας κρατών και λαών και αποβλέπουν στην ειρήνη, τη σταθερότητα και την ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής. Πέραν από το κύριο έργο τους που είναι η διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, η κοινωνική τους προσφορά είναι μεγάλη καθόσον, με την άμεση αρωγή σε θεομηνίες που πλήττουν κατά καιρούς διάφορες περιοχές της χώρας, συμβάλλουν στην ανακούφιση των πληγέντων.


Οι ΕΔ της πατρίδας μας, ήταν, είναι και θα είναι το πλέον υγιές κομμάτι και οργανωμένο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων σ’ αυτές είναι μεγάλη. Ο λαός τις θαυμάζει, τις σέβεται και τις εμπιστεύεται, ενώ οι σύμμαχοι και οι εταίροι μας τις επαινούν.


Την ημέρα αυτή που το Έθνος τιμά τους αμέτρητους ήρωες και υπερασπιστές του και την έχει αφιερώσει στις ένοπλες δυνάμεις, ας υποκλιθούμε σε όλα τα στελέχη που για την εκπλήρωση του εξαιρετικού έργου των, στέκουν μέρα και νύκτα ακοίμητοι φρουροί των συνόρων σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, προκειμένου να υπάρχει ευημερία, ασφάλεια, ειρήνη και δημοκρατία .

                                                  Ζήτω οι Ένοπλες Δυνάμεις

Το Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» συμμετείχε στην καθιερωμένη Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας με Μέλη του Τ.Σ.


Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ»   Αντγο ε.α Βαιραμίδη Βασίλειο.