Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020


Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)  Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και μέλη της Ε.Α.Α.Σ. που εξελέγησαν με τις εκλογές της 23ης Φεβ. 2020 και τους εύχεται υγεία και δύναμη , για το καλό της Ε.Α.Α.Σ. και των μελών της.

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Α.Σ. εκλέγονται:


α. Πρόεδρος: Αντγος ε.α. Σταύρος Κουτρής
β. Αντιπρόεδρος: Υπτγος ε.α. Ιωάννης Δεβούρος

γ. Μέλη:

(1) Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος

(2) Αντγος ε.α. Σκαρμαλιωράκης Κωνσταντίνος

(3) Σχης ε.α.Φαραντάτος Αναστάσιος

(4) Ταξχος ε.α. Χατσίκας Δημήτριος

(5) Ανχης ε.α. Χρηστίδης Χρήστος

(6) Αντγος ε.α. Θωμάς Καρανίσας (Δικαστικού)

(7) Σχης ε.α. Γεώργιος Μακρής (Οικονομικού)

(8) Αστ. Δντης ε.α. Καλογιαννάκης Νικήτας ΕΛ.ΑΣ.

(9) Υπτγος ε.α. Παπαδάτου Σοφία ΕΛ.ΑΣ.

Με την ευκαιρία αυτή το Δ.Σ. του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», θέλει να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως διαμονής, βαθμού και προελεύσεως και ιδιαίτερα στους γεωγραφικά  μακρινούς, καθώς και στα μέλη των ορφανικών οικογενειών, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, με αποτέλεσμα κατά τις εκλογές της 23ης Φεβ. 2020, να έχει φτάσει το ποσοστό συμμετοχής  του Παραρτήματός μας στο 52,5%, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ποσοστά του 2017, αλλά ξεπερνώντας και πολλά άλλα ιστορικά Παραρτήματα.





Επίσης θέλει να ευχαριστήσει και αυτούς που δεν προσήλθαν, για τους δικούς τους λόγους.

Το γεγονός της αύξησης συμμετοχής στο Παράρτημα μας, δείχνει ότι τα μέλη αγκαλιάζουν όλο και περισσότερο το Παράρτημα μας, το οποίο ιδρύθηκε με αγώνες, έχοντας ως μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των συναδέλφων και την ενίσχυση των ψυχικών μας δεσμών.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ
     1.   Το  Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», στης 08 Φεβ. 2020 έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2020 στη Λ.Α.Φ. Διδυμοτείχου, παρουσία πολλών συναδέλφων και τοπικών αρχών. 
Την εκδήλωση τίμησαν οι:
                α. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, κ.κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα.

                β. Ο  Βουλευτής Ν. Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης
                   γ. Ο Δκτής της XVI M/K ΜΠ  Υπτγος κ. Άγγελος Ιλαρίδης.
       2. Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο μαθητής της Β΄ Λυκείου του 1ο Γ.Ε.Λ. Ορεστιάδας Δημήτριος Κυρτσόπουλος ο οποίος προήχθη από την Β΄ Λυκείου στην Γ΄ Λυκείου με βαθμό 19,4 τον οποίο και συγχαίρουμε για την επιτυχία του και σε ανώτερα.   
 3. Τυχερός της βραδιάς που έτυχε το «φλουρί» της Βασιλόπιτας, ήταν ο Επιτελάρχης της  XVI M/K ΜΠ, Σχης κ. Δημήτριος Πετρούλιας στον οποίο  ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός στη ζωή του και ο  οποίος κέρδισε ένα κινητό τηλέφωνο.
       4. Το Τοπικό Συμβούλιο  ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το  Δκτή της XVI M/K, για την όλη βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, το Δντή και το προσωπικό της ΛΑΦΔ για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν, καθώς επίσης και την καλλιτεχνική ομάδα της στρατιωτικής μουσικής και ιδιαίτερα τον ταλαντούχο καθηγητή Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής Χρήστο Κισσούδη, για το κέφι που πρόσφεραν στους καλεσμένους με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Τέλος να ευχαριστήσει και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την εκδήλωση.





















Και του χρόνου!!!!