Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020


            Αγαπητοί Συνάδελφοι  Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά.

            Το Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» διοργανώνει επίσημα το Σάββατο 08 Φεβ. 2020 και ώρα 2000, κοπή πίτας  με χοροεσπερίδα, στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου.  Η διάθεση της αίθουσας  έχει ζητηθεί από τη Μεραρχία, καθώς και τμήμα της Στρατιωτικής Μουσικής και ήδη έχουν εγκριθεί.

            Θα αποτελούσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή  για όλους μας, να μπορέσουμε για άλλη μια χρονιά, να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι μετά συζύγων, στη Λέσχη Αξκών Φρουράς Διδυμοτείχου  και να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους ως μια οικογένεια, στην πλέον απομακρυσμένη περιοχή της πατρίδος μας.  Στόχος μας είναι σε αυτήν την περίοδο του έντονου προβληματισμού, των οικονομικών δυσκολιών και της απομόνωσης, να ξεχαστούμε για λίγο με καλή μουσική και να περάσουμε μια ξεχωριστή βραδιά με παλαιούς συναδέλφους και φίλους του Παραρτήματος. Η παρουσία σας  θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, δίνοντας σε όλους μας της ευκαιρία ν’ ανταλλάξουμε ευχές και με αισιοδοξία να προχωρήσουμε στην ανάδειξη δράσεων αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Στην εκδήλωση μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ε.α συνάδελφοι, ανεξαρτήτως Κλάδου Ε.Δ, καθώς επίσης και συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα.

            Η τιμή συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ  το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται το πλήρες μενού (πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο, σαλάτα, ατομική βασιλόπιτα,  φρούτο, δυο φιάλες νερό και δυο φιάλες κρασί ανά 6 άτομα). Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα  επιπλέον ποτά – αναψυκτικά που θα ζητηθούν και θα πληρώνονται στους σερβιτόρους επί τόπου.

            Αναμένουμε και ελπίζουμε στην μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των  συναδέλφων και φίλων και το Τοπικό Συμβούλιο (Τ.Σ.) εκ των προτέρων αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει.

            Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να το δηλώσουν από τώρα στο Γραμματέα και τον Ταμία του Παραρτήματος, αλλά θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τις κάρτες συμμετοχής, προκαταβάλλοντας το ποσό που τους αντιστοιχεί. Οι κάρτες  θα διατίθενται για μεν το Διδυμότειχο και το Σουφλί από τον Ταμία του Παραρτήματος Χαράλαμπο Κουμουσίδη, για δε την Ορεστιάδα από το μέλος Δημήτριο Γκαϊδατζή, στο χρονικό διάστημα  από 26 Ιαν μέχρι 5 Φεβ 2020.

       Κατά την εκδήλωση αυτή θα απονεμηθούν και βραβεία, στους μαθητές  Λυκείου, που αρίστευσαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς.

    Με την ευκαιρία αυτή της επικοινωνίας μας, σας κοινοποιούμε τον προγραμματισμό των συναντήσεων της νέας  χρονιάς  και σας παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, προκειμένου να αλληλοενημερωνόμαστε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

                                                                   Πρόγραμμα Συναντήσεων
                                 Αποστράτων Παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» Έτους 2020

Α/Α
Ημερομηνία
Συνάντησης
Ημέρα
Ωρα
Τόπος Συγκέντρωσης
1
08 Φεβ 2020
Σάββατο
20:00
ΛΑΦ Διδ/χου – Κοπή Βασιλόπιτας
2
  06 Απρ 2020
 Δευτέρα
19:00
ΛΑΦ Σουφλίου
3
01 Ιουν 2020
Δευτέρα
20:00
ΛΑΦ Ορεστιάδος
4
ΙΟΥΛΙΟΣ
----
----
ΔΙΑΚΟΠΕΣ
5
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
----
----
ΔΙΑΚΟΠΕΣ
6
07 Σεπ 2020
Δευτέρα
20:00
ΛΑΦ Διδ/χου
7
02 Νοε 2020
Δευτέρα
19:00
ΛΑΦ Ορεστιάδος



            
         
          
          
               


      


               

                



Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020


Το Τοπικό Συμβούλιο του  Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και μέλη του, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με τα ε.ε στελέχη, αλλά και λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκαν στις 19 Δεκ. 2019 μεθοριακά φυλάκια για ανταλλαγή ευχών, προσφορά συμβολικών δώρων, κονιάκ, και γλυκισμάτων.
          Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν τα μεθοριακά φυλάκια: 
                   
            Ø Το «Ε.Φ. 1»  της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ.



Ø    Το «Ε.Φ. ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΥΘΙΟΥ» της 30 Μ/Κ ΤΑΞ. ΠΖ


Ø    Το «Ε.Φ. 126» της 50ης Μ/Κ ΤΑΞ.ΠΖ.

Ø    Το «Ε.Φ. ΔΙΛΟΦΟΥ» της ΤΔ/21 Μ/Κ ΣΠ


            Το Παράρτημα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη Δκση της XVI Μ/Κ ΜΠ και της 50 Μ/Κ ΤΑΞΠΖ για τη συνδρομή τους, καθώς επίσης τους Δκτές των Σχηματισμών και της ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ, τους Δκτές των Μονάδων, Λόχων, Φυλακίων και όλο το προσωπικό, για τη θερμή υποδοχή και την εγκάρδια φιλοξενία των βετεράνων των ΕΔ κατά την επίσκεψή των.

             Διένειμε στις 19 Δεκ 2019, σε τρεις άπορες οικογένειες εθνοφυλάκων, από ένα πακέτο με τρόφιμα.


Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα Μέλη του Παραρτήματος και στις οικογένειες τους  
                                ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ
                                                       ΥΓΕΙΑ και ΕΥΗΜΕΡΙΑ.