Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή προς Δκτη ΧVI K/M ΜΠ

Στρατηγέ,
Στις 031100 Οκτ. 2019 στο πεδίο ασκήσεων του «ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΥ» ο Πρόεδρος και αριθμός μελών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», παρακολούθησαν την τελική φάση της ΤΑΜΣ «Αίσιος Οιωνός -2019», στα πλαίσια της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2019». Όλοι διαπιστώσαμε κατά κοινή ομολογία, την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της, την ακρίβεια των βολών, την άψογη παρουσίαση της τακτικής κατάστασης των ελιγμών και επεισοδίων, γεγονότα που καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαιδεύσεως και ηθικού του προσωπικού.
Η άσκηση πράγματι μας εντυπωσίασε γιατί πέρα από τα βασικά είχε πολλές πρωτοτυπίες. Ξύπνησε μνήμες από την ενεργό υπηρεσία μας, ανέδειξε τον επαγγελματισμό των νεοτέρων μας, αλλά το βασικότερο εμπέδωσε την σιγουριά και την ασφάλεια που πρέπει να αισθάνεται ο κάθε ακρίτης. Μας έκανε υπερήφανους για το στρατό μας.
Για όλα αυτά η ΕΑΑΣ Διδυμοτείχου αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να συγχαρεί εσάς προσωπικά και το προσωπικό της Μεραρχίας μας, αλλά και να σας  ευχαριστήσει για την πρόσκληση  και την τιμή να παρακολουθήσουμε την Άσκηση.
Καλή συνέχεια στο έργο σας και πάντα επιτυχίες.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019


Το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» καθώς και μέλη του, μετά από πρόσκληση του Δκτού της  XVI M/Κ ΜΠ Υπτγου Άγγελου Ιλαρίδη, παρακολούθησαν την τελική φάση της ΤΑΜΣ «ΑΙΣΙΟΣ ΟΙΩΝΟΣ -2019», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 03 1100 Οκτ 2019 στο πεδίο ασκήσεων «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ»  και είχε κατά κοινή ομολογία απόλυτη επιτυχία.
Το Παράρτημα ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» δεν παρακολούθησε μόνο την άσκηση, αλλά συμμετείχε και ενεργά,  αφού ο Λγός (ΠΖ) ε.α Σοφιαννίδης Μιχαήλ, μέλος του Παραρτήματός μας, εκλήθη «υπό τα όπλα» και ασκήθηκε με το ΤΕ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ».