Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

        1.   Το  Παράρτημα Ε.Α.Α.Σ. «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», στις 16 Φεβ. 2019 έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2019 στη ΛΑΦ Διδυμοτείχου, παρουσία πολλών συναδέλφων και τοπικών αρχών. Την εκδήλωση τίμησαν οι:
                α. Ο πανοσιολογιότατος πατήρ Απόστολος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, ο οποίος ευλόγησε τη Βασιλόπιτα, μαζί με τον Αιδεσιμολογιώτατο Πατέρα Νικόλαο.

                          β. Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης
                       γ. Ο Υδκτής της XVI M/K ΜΠ Ταξχος  Σταύρος Σταυρόπουλος, ως εκπρόσωπος του  Δκτού της Μεραρχίας.


       2. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές Γ΄ Λυκείου σχολικού έτους 2017-2018, παιδιά συναδέλφων, ενώ έγινε μνεία και για τους ήδη φοιτητές σε διάφορα πανεπιστήμια της χώρας.
       3. Τυχερή της βραδιάς που έτυχε το «φλουρί» της Βασιλόπιτας, ήταν η δεσποινίδα Νικολέτα Μουτουσίδου, στην οποία ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή στη ζωή της και η οποία κέρδισε ένα ρολόι.

       4. Το Τοπικό Συμβούλιο  ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το  Δκτή της XVI M/K, για την όλη βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, το Δντή και το προσωπικό της ΛΑΦΔ για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν, καθώς επίσης και την καλλιτεχνική ομάδα της στρατιωτικής μουσικής και ιδιαίτερα τον ταλαντούχο καθηγητή Βυζαντινής και Ευρωπαϊκής Μουσικής Χρήστο Κισσούδη, για το κέφι που πρόσφεραν στους καλεσμένους με τη μουσική και τα τραγούδια τους. Τέλος να ευχαριστήσει και όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την εκδήλωση.



















Και του χρόνου!!!!