Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ

«Στις 29 Δεκ 2017, χορωδία της 3ης Μ/Κ ΤΑΞΠΖ, επισκέφθηκε το γραφείο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» και έψαλε τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς.





Στη συνέχεια ο πρόεδρος και μέλη του ΤΣ, επισκέφτηκαν το Στγό Δκτή της XVI Μ/Κ ΜΠ Υπτγο Κύριο Μπονώρα Δημήτριο, για ανταλλαγή ευχών»

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Επισκέψεις σε μεθοριακά φυλάκια

Το Τοπικό Συμβούλιο του  Παραρτήματος ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», μέλη του, καθώς και μέλη της ΕΑΑΑ, στα πλαίσια της σύσφιξης των σχέσεων με τα ε.ε στελέχη, αλλά και λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφθηκαν στις 20 και 21 Δεκ 2017 μεθοριακά φυλάκια για ανταλλαγή ευχών, προσφορά συμβολικών δώρων, κονιάκ, και γλυκισμάτων.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Επισκέψεις στην ΠΑ και τη Σχολή Αστυφυλάκων

          Στις 11 Δεκ 2017 το ΤΣ του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», με αριθμό μελών του και μέλη της ΕΑΑΑ επισκέφθηκαν την 1η ΜΣΕΠ, το 7ο ΣΗΕ και τη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, όπου ενημερώθηκαν για την αποστολή και τις δραστηριότητες των.

          Το Παράρτημα ΕΑΑΣ «Διδυμοτείχου», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις Διοικήσεις των Μονάδων και της Σχολής για την θερμή υποδοχή, την άριστη ενημέρωση και την εγκάρδια φιλοξενία  και να επισημάνει ότι οι σχέσεις των ε.ε και ε.α στελεχών των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, στην πλέον ακριτική περιοχή της πατρίδος μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.





Επίσκεψη ΕΑΑΣ στη Μεραρχία Διδ/χου


          Στις 15 Νοε 2017, το ΤΣ και μέλη του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», μετά από πρόσκληση του Διοικητού της XVI Μ/Κ ΜΠ Υποστρατήγου  Δημητρίου  Μπονώρα, επισκέφθηκαν τη Μεραρχία και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Ελληνικού στρατού και ειδικότερα της Μεραρχίας.